17012015-IMG_5638

Sidär, ja!

Lördag. Jag och Liten hann gå en långrunda med pappan, innan han drog iväg på uppdrag. Bäbispojken sov och jag vinkade mannen hejdå genom köksfönstret, i vanlig ordning. Så peppade jag mig själv med orden det är ju tidig sändning idag, så han kommer ju hem kring 20 ikväll. Det är ju lyx! 

Liten sov och sov, jag passade på att tvätta och hänga tvätt och träna, överkropp. Starka axlar, stark rygg och så vidare, väldigt viktigt nu när vi bär på en liten Miniman så mycket. Idag använde jag TRX-bandet passet igenom. Så nedrans jobbigt att stå i plankan med benen dinglandes och göra knäindrag, eller pendla till sidan, eller bara helt enkelt stå i plankan rakt upp och ner. Roligt, småklurigt och asjobbigt. TRX är grymt, med andra ord.
17012015-IMG_5649

Så efter lunch så klädde vi på oss igen. Och jämarns! Förra lördagens grisblink ute i snöyran, fick i dag en redig revansch. Det var lagomkallt, vindstilla och määängder av kritvit snö. Vi bakade snökaka, vandrade omkring i vintervärlden och plaskade i snön. Liten älskar att plaska i vattnet när vi badar i badkaret, och det här var liksom samma grej tyckte han. Till sin fasa upptäckte han dock att snön var svinkall och inte sådär varm som vattnet i badkaret. Man lär sig något varje dag, även (ja, allra mest skulle jag säga) om man är bäbis!

17012015-IMG_5653_wmOch nu är det eftermiddagslugn och mamma-lyx-stund här. Minimannen sover eftermiddagsvila och morsan pustar ut en stund. Virvelvinden tar kol på mig, haha! Vi kryper i kapp och dansar och Minimannen äääälskar att göra sånt som resulterar i att mamman gastar Nejj! Inte den. Åh passa!!. Med det busigaste leendet röjer han runt. Pausknappen hittar han ibland, men iiinte ofta. Så nu vilar jag. Sitter och lyssnar på tystnaden och kaffebryggaren som jobbar på för att servera mig en kopp eftermiddagskaffe. Mörkret har lagt sig utanför och det är lugnt, lugnt.

Nu väntar kväll. Kanske tar vi oss ett sånt där badkarsbad, jag och Minimannen. Det är ju vår favorit, liksom. Och sen dröjer det inte länge innan pappan är hemma. Han är, som alltid när han är borta, efterlängtad.

Hoppas ni haft en skön lördag, ni med.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4