18012015-IMG_5671

Så himla, himla skönt och mysigt med söndag.

Så fint att jag till och med inbillar mig att jag är pigg, redan vid halvsjusnåret, när Liten vaknade för ammefrukost. Jag ville helt enkelt inte somna om, precis som vi alltid gör. Vill att det här dagen ska vara så lång den bara orkar.  Så vi morgonsuddar. Vansinnigt mysigt, faktiskt. Och jag kommer förmodligen, någon gång i framtiden när Liten kanske börjat vakna tidigare om morgnarna, tycka att jag var knäpp i huvudet som liksom avbröt en potentiell sovmorgon, för att vara uppe. Nåja.

18012015-IMG_5668

 Liten har slängt in en tvätt och fascineras av hur det snurrar och så funderar han, likt päronen, hur det egentligen är möjligt att det aaaaalltid finns massor av tvätt att tvätta. Så har vi morgon-TV på, tänder ljus och alla lampor och säger titta, lampa! vid varendaste en. Nu ska kaffebryggaren få vakna och frukosten ätas. Frukost i soffan. Mer söndag än så kan det inte bli!

18012015-IMG_5677

Den här söndagen ska bli milslång. Sådetså.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4