17012015-IMG_5602

Så var det tisdag och plötsligt är det sådär iskallt ute, igen. 20 minusgrader utanför fönstret och här inne i lyan sörplar vi varmt kaffe och klär oss i ullkläder och tjocksockar.

Till skillnad från igår, när dagen var lite… ”Det är ingen ordning på allting, man hittar inte vartenda dugg”, som Pippi säger.. så är det här en dag med huvudet upp och fötterna ner. Jag gastar Tjohoo, uppsats-apan är inskickad!!!… och går här och bara njuter.

I och med att uppsatsen är inskickad till examinator, kliver jag på en galet efterlängtad, några-veckor-lång, Liten-ledighet. Nu ska vi bara mysa dagarna i ända. Och sedan, lite längre fram, ska morsan göra den allra sista bergsbestigningen innan det ska bli juni och examensdags. Åh.
17012015-IMG_5612

Finaste tullisarna. Från gulligaste Minimannen. Som han kämpade innan hann fann dom. 4 matbutiker åkte han runt på. Till slut så.

Skam den som ger sig. Det gäller både det ena och det andra här i livet.

God tisdag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4