20012015-IMG_5854

God morgon onsdag! 

Alltså..

Det är så vansinnigt skönt att ”bara” ha uppdrag ’att vara Litens bästa morsa’ nu om dagarna. Att inte behöva blanda ihop med någonting annat, utan bara, bara ha tid att vara med honom. Det gick ju fantastiskt bra i höstas också. Men jag tror att jag och M är så tjuriga av oss att vi aldrig i livet skulle ha erkänt (främst för oss själva) att det ju var lite halvgalet. Men å andra sidan visste vi att det var under en begränsad period, att det nånstans efter nyår skulle bli ändring på crazytempot. Mycket riktigt. Nu är vi ju här, på andra sidan. Som sagt, väldigt skönt. Och trots att det varit lite mycket den senaste tiden, så känner jag ändå att jag lyckats hålla 100 % fokus på Liten… ja, precis. Utöver dom där hundra procenten har skrivandet och pluggandet fått ta plats. Så det har helt enkelt varit lite mycket.

Jag blir typ nervös nu i efterhand av alla karusellpåhitt vi har tagit oss igenom.  Förra året den här tiden läste jag någon slags rääserfart för att i slutet av februari kunna kliva på Liten-ledighet och vara hel-ledig ända till i höstas, utan att behöva ta studieuppehåll alltså. Den där planen hade aldrig gått om inte preggoteten och Liten i magen hade skött sig så bra.

Det är helt sonika bara fortsätta att tacka och vara tacksam. Och konstatera att lite tjurighet på toppen av det mesta, bara kan vara fiffigt, faktiskt.
20012015-IMG_5863

Vad som hände igår?

Han stod. Själv.

Han gjorde det första gången för några veckor sedan. Men det var för att jag höll i honom och släppte småhänderna när jag kände att han hade balansen. Han ramlade då så fort kroppen vinglade lite. Men nu. Nu släpper han taget om stolen, eller vad han nu håller i, alldeles självmant. Så står han där. Parerar och blir till slut så till sig att han landar på den mjuka blöjrumpan.

20012015-IMG_5862

 

Älskade Minimannen. Coola ungen som är så bestämd att morsan hoppar till ibland. MÄÄÄH! säger han, och flaxar med händerna som om han tycker morsan är lite småtrög som inte fattar exakt, på stuberten, vad han menar. Det är inte lätt att vara morsan alla gånger, haha!

 

 

Nu ska vi starta onsdagen här.

Önskar Er en god dag!

 

 

– och TACK för så fin respons på gårkvällens inlägg. Så himla, himla glad jag blev av alla svar och så spännande att läsa.

Kram/lillafrun