Yes box!

Plötsligt stegade han inte bara åt sidan, som han gjort några gånger senaste dagarna. För att parera, liksom. Nä, igårkväll stod han där. Skrattade åt sig själv och tyckte det kändes väldans spännande. Så gick han. Två steg, förvånansvärt lugnt och metodisk. Sen satte han sig på rumpan i en duns och bestämde sig för att det fick vara bra för den dagen.23012015-IMG_5930_wm

Mamman och pappan jublade samtidigt som dom kollade på varandra, menande åh kära nån, jagandet av vilding kommer nå nya höjder nu! 

Och idag är det måndag, igen. För två måndagar sedan vaknade S med 40 graders feber. Men den försvann ju tack och lov fort. Förra måndagen tvärförsov vi oss och stressade oss genom hela dagen. Idag, ska det bli en asbra måndag. Det har vi bestämt. Jag ska försöka smälta att min bäbispojke tänker börja gå. Bäbisar går inte…..jo, det kan dom visst.

Ha en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4