IMG_6389

Idag har jag känt ett flow.

Det är härligt.

När det liksom pirrar i magen och framtiden känns spännande och rolig och inte så onödigt överspännande, som den gör rätt ofta. Och sirapskänslan är borta, så jag har nästan känt mig pigg som en mört, också. Och solen har gassat och sånt kan ju göra underverk, det vet vi ju.

Bra dag, alltså.

27012015-IMG_6354Vi har varit ute i massor, både promenerat och lekt.

Så har jag passat på att göra lite viktigheter när Liten har sovit. Typ skickat viktiga, småläskiga, mail åt olika håll och kanter. Härligt är det då med snabba, poitiva svar tillbaka.
Bland annat har jag fått svar om min sista ”bergbestigning” innan examen, min 5 veckor långa slutpraktik som börjar om några veckor. Jag fick idag klart att allt kommer klaffa schemamässigt; mitt schema med mannens alltså, så att Minimannen hela tiden har ett päron nära. Den lättnaden, är svårbeskriven. Tjohoo! på den!27012015-IMG_6376-2

Dagens roligaste. Där vi minsann skrattade så vi kiknande. Det var när vi klättrade i baltantrappen. Så roligt att det inte var klokt!

27012015-IMG_6382_wm
Ja. En dag med flow, helt sonika.

Önskar Er en skön kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4