03022015-IMG_6901-2

Igår var vi där.

Och sa hej och klappade om lite (skottade) och andades luften som känns annorlunda precis där. Och kände det där pirret i magen, liksom. Som precis när man är sådär hysteriskt nykär. Den där känslan; inte veta allt-vara nyfiken-inte känna varandra riktigt, riktigt-känslan.

03022015-IMG_6897

Den här hemhemresan nöjer vi oss med att bara komma och hälsa på och kolla så att allt är bra. Men bara en stund där, traska på lillvägen och säga det är så skönt att vara här! , det räckte för att bli tankande och Sommarhemma-lyckliga.

03022015-IMG_6893

Någon kastade av sig dunjackan för att flasha en dagens; ullbyxor från Lindex och stickad tröja från Gina tricot. Canada Snow på fötterna och Lindex-halsduk runt halsen.

Och idag är det onsdag.

Jag och Liten drog visst till med en långsovmorgon de luxe. Så vansinnigt mysigt. Han är ju som ett levande gosedjur när han sover! Nu har hela familjen ätit havregrynsgröt med äppelmos och leker nu med en liten virvelvind. Jag och M laddar för att om en stund gå ut i supergymmet. Minimannen tänker sova, säger han. I eftermiddag ska M iväg på vift, och lämpar av mig och Minimannen hos världens bästa mormoster och Storan! Vi längtar!

Det är så mycket jag ser fram emot idag, här ska njutas.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4