06022015-IMG_7058

Det är härligt med helg, eller hur?

Vi lyxpottar har ju varit lediga hela veckan, men det är ändå något särskilt med just fredag och lördag och så den där söndagen på toppen av allt. Och igår, ja då var det fredag.

06022015-IMG_705206022015-IMG_7073

Vi hade världens bästa april-sportlovsdag. Japp. Ingen ordning på någonting. Det var ju varken sportlov eller april. Så mycket som solen värmde igår, och så mycket som mina kinder hettade på kvällen. Så borde, borde det inte vara denna tid. Men nu är det så. Och om jag bortser från att det är läskigt tidigt att solen värmer så starkt, så njuter jag. Håhå, sol på näsan är ju som balsam för själen! Pappas utekök där han serverade grillad korv med alla möjliga tillbehör som man tog för sig med träbit, ja sånt är också balsam för själen.

06022015-IMG_707606022015-IMG_7077

Har ni hört talas om hundögon? Dom är så fina ihop, dom där två. Torehunden och Minimannen.

Så det där var en del av vår fredag. Utomhusliv omringat av plusgrader och takdropp. Vi var ute och spatserade, lekte med hunden.06022015-IMG_7113Det vallades skidor, vi gick runt tommelmon, åkte pulka, grillade korv, vände ansiktet mot solen och njöt.

06022015-IMG_7107_wm

Jag blir så förbenat lycklig när jag tittar på alla dessa bilder. Dels för att det var en så härlig dag, men också för att det där är bilder från något som är på riktigt. Jag är så evigt tacksam över att leva det liv jag lever. Mitt liv.Och det är inte så att jag badar i guld, eller så. Jag är frisk, har min familj, är omringad av människor med goda hjärtan och känner mig lycklig över det jag har. Det finns inget mer att önska, för mig.Det är så mycket jag inte har. Men i mina ögon, har jag allt. Är det inte förunderligt? Och ett synsätt jag är oerhört glad över att ha. Det underlättar och gör helt sonika att livet, för det mesta men INTE alltid, känns festligt. 

Och idag?

Lördag!

 Jag och Liten ska trippa en trappa ner. Vi ser fram emot ännu en god dag. Pappan, som varit på 25års-överraskningsfest-för-bästa-vännen-fest, kommer alldeles strax hem igen och vi längtar så. Det är ju lördag, liksom. Det brukar innebära att M åker och jobbar. Men inte idag, för vi är ledigledigledigledigaa! Såå underbart!!!

Må så gott i helgen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4