11022015-IMG_7321

11022015-IMG_7325

Vad mysigt det är när man hittar på något lite extra, fastän det bara är vardag. Precis det gjorde vi igår. I helgen är det ju alla hjärtans dag, något som ”vissa” (läs: särskilt mannen) bara tycker är kommersiellt tjafs och inte bör uppmärksammas med en massa köpaköpaköpa. Jag håller med honom. Faktiskt. Men däremot är det ju mysigt att ta chansen att uppmärksamma kärleken litex extraextra. Nu jobbar ju M större delen av lördagen, som alla andra lördagar, så vi bestämde oss för att ta en lill-lördag på stan istället för på stor-lördag. Vår egna alla hjärtans dag. Och vilken bra idé!

11022015-IMG_7361

Ett äventyr. Ja. I alla fall med en bebbefamiljs mått mätt. Liten hade tagit på sig stasdsjackan och tunnmössan, allt för att smälta in i storstaden. Vi började med att traska genom gamla stan och peka på dom gamla husen. Sen gick vi och fikade på waynes. Vilken grej, alltså. Liten satt och sörplade smoothie och åt mackabitar, precis som vi. Okej, jag och mannen åt inte mackabitar utan en himmelskt god grillad surdegsmacka. 11022015-IMG_7363Men alltså, vi har en liten storpojke nu. Så häftigt.

11022015-IMG_7372

Han  satt där, åt och vinkade till alla möjliga han minsann tyckte att han kände.

11022015-IMG_7371

Mellis-mätta i magarna tog vi sedan en runda på stan. Med pojkarna på släp, den ena med en plötsligt värkande rygg och den andre med mössan på sne bräkande Määäh! , förvandlades morsan till den där shopaholicen som länge varit gömd nu.  Det är inte så att man som hemmamorsa behöver så himla mycket kläder, mer än typ långkalling och bra leka-med-Liten-kläder. Men mjuka tishor och såna där bra-att-ha-men-halvtråkiga-att-köpa-tröjor behövs, och det var just precis såna som åkte med hem, i våriga färger.

11022015-IMG_7387

Min älskade bäbis i min famn. Han har lovat att bara bäbis jättejättelänge, faktiskt. 

Så vandrade vi hemåt. Så himla nöjda och glada över en lite till-twistad eftermiddag med flanerande, shopping och fika på stan och ännu ett konstaterande över att det är så förbenat trevligt att vara en liten familj.

Och idag är det torsdag. Hysteriskt grusiga ögon här på morsan. Men det är ju min ”fredag” idag och det är vaaansinnigt lyxigt! Först ska jag nu iväg och musikfrökna mig, sen kommer pojkarna och hämtar mig och M drar på uppdrag och jag och Minimannen fortsätter dagen tillsammans…med högst, högst storslagna planer…! (Storslagna, på vårt vis, du vet).

Önskar Er en god dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4