18022015-IMG_7894

Äntligen, är det torsdagfredag!

Torsdag, som är som min fredag. Och jag är så glad för det. För nä, det är inte roligt att gå hemifrån varje dag. Jag vill inte, men tvingar mig själv ändå. Men inte är det roligt. Eller roligt är det ju på ett sätt, såklart. Det är fantastiskt nyttigt att låtsasjobba och man lär sig något nytt varje dag. Men själva mammahjärtagrejen, är inte kul. Tröstar mig med att det är under en begränsad tid, att det ju hade kunnat varit längre dagar och det bästa av allt; att Liten älskar att vara med sin pappa. Och nu är snart vecka två är över. Med det kan vi konstatera att trots att det är jobbigt, så går tiden. För ja, tiden går i alla lägen. Det kan vi väl enas om!

18022015-IMG_7899_wm

Lugn. Morsan står en liten pyttebit från bäbisen, redo att ta emot honom. Om ni får hjärtsnörp av bäbispojke på vift med tandborste i mun, menar jag!

Nu ska jag sticka iväg, så att jag kan återvända hem någon gång. Till mannen. Och Minimannen, han som älskar sin tandborste och tycker det är helfestligt att ”borsta tänderna”. Han har ju några (sylvassa) gaddar, och vi försöker vårda dom så gott vi kan. Om än det blir ganska mycket jättegott-att-suga-vatten-ur-tandborsten-borstning.

Hoppas ni får en god torsdag!

Liten hälsar att ni absoluuut inte får glömma att borsta tänderna! 

Bara så ni vet.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4