Håhå, nu är det två toktrötta typer här hemma.

Men viilken himla härlig dag vi har haft! Äventyr med Minimannen. Och jag har gjort saker jag inte trodde jag klarade själv. Det är bra att utmana sig lite. Dessutom så himla festligt när man klarar mer än man tror. Men nu är det skönt att vara på plats hemma i lyan igen. Jag berättar mer om dagen imorn.

Nu har här festats på pannkakor till middag (och, för morsan, även vispad grädde och nykokt blåbärssylt till). Vilken lördagmiddag, va?

21022015-IMG_8247

Liten var i heaven och åt och åt och åt. Pannkaka är ju faktiskt barnsligt gott. Med grovt mjöl och många ägg blir det matigt också!

Som om vi inte fått nog med pannkaka, ser vi nu på Pettson och Findus- pannkakastårtan tillsammans. Findus som ska ha pannkakastårta på sin TREDJE födelsedag för året. Han tycker nämligen att det ORÄCKER att bara fylla år en gång om året. Ha, ha, jag håller med honom. Kanske borde införa en födelsedag till, eller två…

Näpp. Nu ska vi hoppa ner i badkaret och plaska så det stänker om det!

Hoppas Ni haft en fin lördag. Och- God kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4