20022015-IMG_8003-2

 

Vi vaknar till lördag.

Jag känner mig nästan lite vimmelkantig. Vanligtvis brukar Liten somna direkt i sin säng, men igår var jag så sugen på att ha honom bredvid mig, så han fick somna i storsängen. Och det var inte bara han som somnade, strax efter åtta somnade även morsan. Mannen hittade oss, som ett varmt sovande trassel, när han kom hem i natten. Bäbisen flyttades då över till sin säng och sen sovs det vidare. Väldans skönt med massa sömntimmar, men fredagskvällen försvann lite, ha ha.

Men idag är det lördag och köksbordet är fyllt av massa god frukost. Bland annat den där hallon- och grantatäpplemarmeladen som är helt vansinnigt god tillsammans med ost, på det där morotsbrödet jag bakade för några dagar sedan. Ja, idag har vi riktig helgfrukost, helt enkelt.

20022015-IMG_8010

Blåbär i filen och lyxmüsli. Och en stor kopp kaffe, såklart.

Lördag, alltså. Jag och Liten ska på äventyr idag. Men innan det äter vi frukost så det står ut genom öronen på oss, leker med alllla leksaker samtidigt. Och om en stund bunkrar pappan Minimannentid och bebbekramar, och morsan sticker ut på en löptur i det vackra vädret. Det är heelt perfekt ut-och-motionera-eller-grilla-korv-eller-bara-stå-med-näsan-mot-solen-väder; en minus och strålande sol! Sen, packar vi oss iväg. Pappan drar på uppdrag och vi andra två, drar iväg för en lördag tillsammans med hjärtevänner!

Ha det så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4