23022015-IMG_8381

 

Jag var såklart helt inställd på att kliva upp, göra mig i ordning och traska ner på stan för starten av tredje veckans låtsasjobbande. Men, så blir det inte idag. Och det här blev plötsligt världens lyxmåndag för mig. Bäbisen flyttas alltid över till oss, där i ottan, likadant idag. Jag har passat på och legat och snusat på honom, nu när jag är vaken och inte han…

..mannen var in och paparazzifotade oss också. Det finns inget mysigare än att sova bredvid en sovande bäbis. 23022015-IMG_8367

Den här dagen blev en enda stor bonus. När det inte blir som man tänkt sig, utan mycket, mycket bättre. 


23022015-IMG_8384-2

Vi som aldrig har en hel helg utan jobbavbrott, fick helt plötsligt en hel helg tillsammans. Bara det att dagarna heter söndag och måndag i vår helg. Håhå, vad härligt!!!

Ha en fin dag, ni med!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4