28022015-IMG_8651

Lördagmorgon!

Här har ätits frukost och lekts och lyssnat på ring så spelar vi. Lyssnat till ett utav dom mysigaste ljuden jag vet; kaffebryggaren. Och nu sörplas det kaffe och fnissas över morgonfrillor och inte så mycket mer. Jag får inte nog av såna här lugna och skön morgnar.

Vi är på väg ut på promenad alldeles strax. Jag och Liten hängde med vännen som kom på spontanbesök igårkväll, till mitt-i-natten-för-en-bäbis-tid. Det var väldans mysigt och vi såg på let´s dance och åt apelsin på livet (festligt fredagsmys, va? Liten gav alla tummar upp!) och surrade i kapp, men kom kanske lite sent i säng. Liten showade och var på partyhumör, och njöt av fredagsmyset, så jag lät honom vara uppe med oss. Men så efter att bara ha varit vaken en liten stund nu på morgonen, ska här sovas igen, säger Liten. Min lilla sömntuta.

 

28022015-IMG_8657

 

Minimannen, som blivit så stor men som ändå är så liten. Trasan hänger på stolen och väntar på att gosas med.

Ha en god lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4