28022015-IMG_8669

tittah! 

Det är måndag och vi har sportlov här uppe i Norrnorr. Eftersom jag är ute i skolvärlden om veckorna, så fick jag också känna på att-få-lov-känslan. Den är vääldigt angenäm. Liten har lov sju dagar i veckan året om. Det är inte mer än rätt. Så det bästa av allt denna vecka, är att M tagit sig lite lov han med. Ja, inte varje dag förstås. Men idag till exempel. Himla mysigt.

28022015-IMG_8668

Jag fick sovmorgon idag. Känner mig nästan vimmelkantig utav all sömn. Men så skönt det var. Vaknade av en bäbis som stod och trummade på sin mamma. Bästa väckningsmetoden!

Nu har jag ätit frukost, typ två timmar efter pojkarna, sitter och dagbokar och sörplar kaffe. Njuter av vackra rosorna som står framför mig, av ljudet från både tvättmaskin och mina två som leker. Jag drog ett städrace här igårkväll, efter alla bakprojekt i helgen, så det är dessutom skinande rent här. Älskart!

Näpp. Nu ska vi klä på oss och gå ut med vagnen. Vädret är så vansinnigt tråkigt, blåsigt och gråare än gråaste grått. Men vi tänkte trotsa det där, det är ju fortfarande väldigt skönt med friskluft.

28022015-IMG_8672-2

Vädret spelar roland när man har en sån här hemma! tittuuuuut, säger Minimannen.

Sportlovsmåndag. Förbenat skönt.

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4