03032015-IMG_8977

Jag har många drömmar här i livet som jag önskar ska bli sanna. Vissa går det inte bara att knäppa med fingrarna för och sedan- tada!. Det är lite det som är charmen med drömmar också, visst?

Men vissa drömmar och sagolika saker, som Pettson och Findus-pannkakstårta,….det går faktiskt att göra verklighet av, rätt så enkelt!
03032015-IMG_8978

Det var jag, hjärtevännen och Liten. Vi stekte och stekte och stekte. Och varvade med massor av grädde och iskalla hallon och blåbär. Dom iskalla bären som tillslut blev sådär lagomkalla av dom varma pannkakorna, och som dessutom fungerade som nerkylning så inte all grädde skulle åka härsan och tvärsan.

Så himla nöjda vi var när den var klar. Dock satt vi inte under ett äppelträd en varm sommardag och åt utav den, som i sagan. Däremot gick vi en trappa upp, sjöng för fulla halsar, åt av den nyss-gjorda tårtan och hurrade för vännen som fyller år idag. Och det, var minst lika mysigt det.
03032015-IMG_8981

Håhå, vad gott det var! Dessutom kunde vi alla äta av den, både stora och små. Och dom två minimänniskorna var i pannkakshimlen båda två.

03032015-IMG_8974

Ta ditt favoritpannkaksrecept. Vispa grädde. Välj dom bär du gillar mest. Varva alltsammans tills tårtan nästan svajjar. Ät. Och njut.

Alla drömmar behöver inte vara så stora. Känslan av att förverkliga, är ändå densamma. Pannkakstårta kommer vi göra flera gånger, det har Minimannen bestämt.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4