06032015-IMG_9236-2

06032015-IMG_9237

Morsan in action. Fullt bestyr med att hålla sin egen hästman från fejjan och samtidigt dra upp mössan på stackarn som satt i vagnen och inte såg ett dyft. På väg ner på stan för att köpa fredagsblommor och sånt.

 Idag premiärade jag med tunnare jacka. Visserligen en stickad tröja innanför, men ändå. Vårkänslor, det är vad vi har här i Norrnorr idag. Så himla nice! Det har vi längtat efter.

06032015-IMG_9239

Nu säger vi helg! för hela slanten.

 Litens födelsedagshelg till ära, har pappan tagit ledigt (fiffigt att prata med chefen… när man är sin egen chef!) och vi ska ha en riktig familjehelg tillsammans. Så himla, himla fint det känns.  Först ska vi ha lite fredagsmys bara vi tre, Minimannen ska få middag som är lätt att äta själv (stor lycka på den!) och jag och mannen ska moffa i oss hemmasurdegspizza med sådär vansinnigt mycket ost på. Sen ikväll, ganska så sent, får vi finfrämmande också. Mysigt!

Och tänk att vi är här nu, igen. Med takdropp och värmande sol och ett ljus som stannar kvar längre och längre för varje dag. Pillrig. Det är vad man blir, visst?

Trevlig helg!

 

Lillafrun.


G-VMBJT57ZE4