Jag ville knappt somna i natt.

Jag bubblar av känslor, minns tillbaka och njuter så av det. Jag och mannen sa till varandra sista gången vi kollade på klockan, strax efter midnatt i natt, att nu började det snart på riktigt. Och i morse när jag vaknade, tänkte jag; nu var han här. 

Datumen stämmer såklart inte, men dagarna.

Livet, alltså. Så häftigt att det inte är klokt!

22022015-IMG_8307

Nu är vi en Liten familj som absolut inte kan minnas hur det var innan vi blev detta sammansvetsade gäng.

Bilderna är från förförra söndagen när jag och S varit och handlat alspånsrökt korv och gene tunnbröd och vi, päronen, grillade korv-lunch. Så himla mysigt. Och gott. Liten fick också smaka såklart, så pass att han hann få ketchupmusche!

22022015-IMG_8276-2

Idag regnar och snöar det om vartannat. Riktigt, riktigt ruskigt väder. Men det gör precis ingenting. För här inne i lyan är det varmt och brinner ljus. Ring så spelar vi, är på radion och Minimannen pinnar på med sina små ben, i pyjamas och . Och vi njuter lördagsmorgon tillsammans, hela familjen och dessutom vårt finfrämmande; Litens farmor och farfar.

Och mitt mammahjärta, är så lyckligt och tacksamt att det nästan svämmar över.

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4