IMG_0240-red

Åhå, vilken rysligt skön eftermiddagsstund jag har här och nu.

Har precis avslutat ett träningspass. Minimannen sover ute i vagnen. Jag har baltandörren lite, lite på glänt för att det är så varmt här inne i lyan, som bara badar i sol. Och som för att späda på vårfeelingen så gasar glassbilen precis här utanför och tutar med sin trudelutt. Angenämt, alltihop. Minst sagt.

Men nu ska jag lyfta min spagettikropp från sköna soffan och börja med middagen. Pappan är på uppdrag, så ikväll är det lilla ettåringen och jag. Denna unge alltså. Ett år. Vilken fantastisk ålder. Tycker att han blir mer och mer minimänniska för varje dag. Så himla häftigt!  En halva-halva av mannen och mig. Större än så blir det inte! 

16032015-IMG_0213

För han, är lyckan total när han får vara med och plocka fram träningsgrejer. Han älskar vikterna med sina silvriga skruvafastgrejer. Silver och sånt blänkigt är überfint tycker Liten. Och han älskar att klättra på pappsens hemmabygge till step-bräda. Så, såklart fick han vara med och fixa inför passet som jag sedan körde när han somnat.16032015-IMG_0232

Svettig morsa. Fräsch nu och redo att börja med middagsfix! Obs! enbart endorfinhög på bilden. Är egentligen trött som en lort. Det blir tidig kväll ikväll. Någon låg klaaarvaken till sent i natt och knatade iväg tidigt i morse..

Ha en skön måndagkväll alla ni!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4