IMG_0413-red

Torsdag!

Tidig morgon. Traskade ner till låtsasjobbet. Rev av tre föreställningar (puh). Gick hem. Hade den obligatoriska pussa-och-krama-ikapp-stunden med Liten. Sen fick jag ett ryck och städade ur kylskåpet innan vi drog på införhelgenhandling.

Monsterhandling, med trött Liten familj. En tappad sko när vi väl var framme vid kassan. Bara traska genom hela affären igen. Hittade den. Tillbaka framme vid kassan.. jädra avstämning… såklart. Ni vet, då man blippat själv, packat alla varor i kassar, och så måste man upp med dom i kassan igen, stämma av så man blippat allt och sen packa ner igen. Alla varorna var inblippade. Det var ju tur. Men det slår aldrig fel, det där. Har man massor av varor, då blir det avstämning.

Så har det idag samlats en massa nytvättad, tokblöt, monstertvätt tänkt att traskas med till tvättstugan där några hundra meter bort för att utnyttja stora torktumlaren. När M väl fick läge att gå, kom han kånkandes på allt tillbaka nästan direkt.. det var fullt.. Typiskt. Nu får lyan invaderas av blöt tvätt istället… det går bra det med.

Ibland får man vara lite tjurigare än man kanske egentligen tänkt, helt sonika. Det är ju ändå bara hungriga, trötta och alldeles vardagligt småotursdrabbade vi är. Det hade ju kunnat vara något värre, minst sagt.

IMG_0410-red

Nu ska här tankas ny energi!

Snart är middagen klar, något nytt vi testar. Kycklinggryta av något slag. Verkar väldans gott!

Så njuter jag av att klockan är efter fem och solen fortfarande skiner in i vardagsrummet. Och av kassen full med gula påskiga blomster jag norpade åt mig på affären. Dom lyser så fint.

IMG_0414-red

Tête-à-têtes, mina påskfavvisar!

Efter middagen ska här städrejsas… längtar tills jag får krypa ner i den renbäddade sängen ikväll, bredvid mina två pojkar, i en lya som doftar nyskurat. Målbilder, målbilder, målbilder…. dom är ofta mina superkrafter!

Hoppas ni haft en fin torsdag!

Imorn är det helg, hörreni! Jädrar vad jag längtar till just morgondagens fredag…!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4