IMG_0571-red

Det har varit en otroligt skön tisdag idag.

Jag har verkligen tänkt på att stå på bromsen. Och känner nu att jag behövt det. Och kanske en dag till. Och en dag till. Det bästa i det hela, är att veta att det är helt möjligt nu.

IMG_0586-red

IMG_0441-red

På torsdag och fredag ska vi skriva sista rapporten… några fjuttsidor i jämförelse med ex-arbetet. Och efter att gårdagens seminuarium nu är över… så känns det ju så om ”moderkakan” är mer än halvvägs ute (läs här för att förstå vad jag pratar om) och jag njuter så. Äntligen är vi här.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Varit på dubbla promenader. En sån där svettsnabb och en mest för att leta videkissar och lapa sol. Det blev en solig dag istället för snöyrig så vi har passat på att frisklufta oss.

IMG_0444-red

IMG_0578-red

Och ni..

.. nu har jag äntligen tagit mig tiden att fixa ett instagramkonto för den här lilla dagboken. Jag har ett privat konto redan, som jag ser att en hel drös av er har hittat till, men där jag inte har accepterat eran förfrågan. Det är helt sonika för att jag vill ha ett konto för familj och nära vänner, där jag bara är Emmeli, liksom. Men såklart ska ni också få vara med, så nu finns det ett konto som heter lillafrunsdagbok där det säkerligen kommer dyka upp bilder som kanske inte landar här också. Ett helt gäng med bilder ligger där redan nu.

Så, följ med, på instagram också genom att klicka på ikonen nedan!

Instagram

 @lillafrunsdagbok

Ha en skön kväll!

 

 

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4