IMG_0704-redIMG_0701-red

En riktig leka-på-golvet-med-Liten-klänning. Eller världens mest perfekta frökenklänning. Eller helt sonika bara en väldigt skön och fin, mjuk och välkvallad jeansklänning. Jag är toknöjd över mina nya vårkarameller som mamma hängde på mig i söndags. Sjalen är helt ljuvlig också. Ibland är det så himla roligt med något nytt, än hur ytligt det må vara.

IMG_0761-redSå här så jag ut när jag var på det där tokuppstyrda seminariet i måndags. Klänningen matchade jag till mina redan välanvända Blundstone jag fått i gåva från Footway.

Kära nån. Jag och kompanjonen hade inte förstått att man kanske skulle ha förberett sig inför detta. Så väldigt olikt oss, vi är två riktiga kontrollfreaks båda två och lämnar sällan saker (särskilt inom skolan då) åt slumpen. Så när vi märkte hur en efter en bara rabblade upp en massa väl varlda ord… då började vi svettas lite. Men innan det var vår tur hade vi genom tysta väsningar och något slags hitte-på-teckenspråk mellan varandra, lyckats vifta fram en presentation, vi också. Livets absolut roligaste, med tanke på hur den uppstod..

När vi sedan ramlade ur salen och ut ur det där universitet vi hade gått som galningar fram och tillbaka igenom, i 35 minuter, för att ens hitta till salen. Efteråt, skrattade vi rätt gott. Om man säger så.
IMG_0756-red-2

Och det där var livets sista seminarium, i alla fall inom denna utbildning.Kanske får jag för mig att sätta mig i skolbänken igen, någon gång. Det vet man ju aldrig, liksom.

Men nu… nu ska jag bara, bara njuta av att den här marathonlånga högskoleutbildningen är över. Att jag bara, bara ska få vara hemma och njuta av våren och mer än så, av min älskade lilla Miniman.
IMG_0771-red

Så ska vi ju börja packa dom där makalöst efterlängtade kartongerna snart också. För inom ganska-kort ska vi iväg på nya äventyr. Det här älskade kapitlet i norrnorr, ska bytas mot något helt annat, om man säger så. Helst hade jag och M börjat packa igår…IMG_0770-red

Den här veckan är så himla lyxig. För vi har pappan hemma massor också. Så idag till exempel, ska vi ha fin-onsdag, alla tre tillsammans. Det blir en bra dag, det här.

Må så gott!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4