IMG_1091-red-2

Softare morgon än såhär, det får man leta efter.

Hela familjen är hemma idag och det är så himla skönt och väldigt tisdagslyxigt. Ingen ska iväg, förutom den där stickiskäggiga, småmumlande mannen då. Som ska iväg till frissan senare. Annars, är det här en dag att bara vara på. Och det är väl precis vad som behövs, antar jag.

Det enda som står på planen för mig och Minimannen, är att vika en herrans massa tvätt och gå ut på långpromenad med vagnen i den 15 centimeter (morr!) moddiga snön som lagt sig sedan igårkväll. Det blir ett äventyr!

IMG_1123-red

Min lilla pyjamasMiniman som tassar runt i kusinärvda nallar, så söt att jag kolavippar, lät sina päron sova extralänge idag. Det är lite konstigt med sommartiden, alltså. Särskilt för en Liten, som tycker att mamma försöker natta honom alldeles för tidigt om kvällen och om morgonen blir det istället en sovmorgon. Nåväl, det går nog till sig… IMG_1101-red I morse väckte jag honom, ja bara för en liten stund sedan, där han låg och snusade i sin spjälsäng. Vackraste synen jag vet. Det ser så himla rofyllt ut. Och när jag väcker honom, då sätter han sig rakt upp på en gång. Ögonen går lite smått i kors, håret står på sniskan och att ha kudden kvar i ansiktet som liten, det är liksom så gulligt att jag får lite ont i kroppen. IMG_1127-redNu ska jag masa mig upp jag med. Hör hur pojkarna grejsar ute i köket. Mannen serverar gröt till sonen och det plockas fram frulle och jag är hungrig som en varg.

IMG_1093-red-2

En dag av tisdagslyx, helt sonika.

God morgon och god dag!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4