IMG_1389-red

 

Det är inte alls oskönt att få vakna i stora bäddsoffan, med gassande solstrålar in genom fönstret. Från nedervåningen hörs en glad Miniman och en pappa. En pappamorfar och en mammamormar. Ä dä? (vad är det?), undrar Liten, och får svar på varendaste fråga. Sovmorgon för morsan, alltså. Så himla skönt.

Idag är det långfredag. En lååååång dag, så att säga..

Förmiddagen spenderas hemma i lillabyn. IMG_1387-redLiten tittar lite skeptiskt på sin nya vän, en egen låtsasTorehund. Den heter Ture…och är superläskig. Kan både skälla och göra volter och morsan skriker till varenda gång den där skrällskälliga Turehunden gör sig en svängom uppe i luften. Men söt är han!

IMG_1378-red-2

Det hamras och byggs och vi vuxna äter brakfrukost och sörplar kaffe och hurrar över det fantastiska långfredagsvädret. Jag hoppas på en skön stund ute. Det får det bli. Sen drar vi till kyrkan.

IMG_1376-red

Så finns vi på instagram också, ja. @lillafrunsdagbok

Allt gott.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4