IMG_1398-redHoho! 

Det är tisdag och vi har påsklov. Ja, eller jag är ju Liten-ledig, men det är så mysigt att ha påsklov så jag och Liten har bestämt att vi minsann har påsklov nu!

Påsklov näranära familjerna. Kan inte bli bättre.

IMG_1408-red

Vi har precis varit ute på en sån där lång och svettig promenad, runt tommelmon och sådär, ni vet. Långbacken är inte att leka med nu, när man vill gå i någon slags hurtbullefart och dessutom putta vagnen framåt. Det är bra motion, det kan vi konstatera.

Vi stötte på snö, barmark, vattenpölar, mjuka grusvägar. Vi hörde vattnet porla, IMG_1407-red

..beundrade bland det sötaste jag vet; videkissar. Så såg vi massa, massa tussilago

IMG_1405-red

..och konstaterade att den är här och lurar runt knuten.

Smyger och viskar att den snart är här på riktigt.

Våren, alltså.

IMG_1406-red

Annars då?

Mannen drog iväg på vift i morse med svärfar, så han har vi inte sett till idag. Jag fick lyxen att få sovmorgon ändå, Liten drog nämligen ner till mormor och kusinen. Japp, vi har ännu en liten miniman här i huset och det är så himla gulligt att se hur lilla ettåringen försöker hänga med femåringen. Flåsar och går så fort han kan efter honom. Tvärtrött blev han och sover nu gott ute i vagnen.

Jag ska piffa till mig och göra mig redo för en sväng till stan med Storan.

Tisdag, påsklov och med våren som smyger runt knuten.

Lillafrun