IMG_1902-redDet känns som att jag skulle kunna sova precis hur mycket som helst just nu. Som att kroppen fått okej! och bara vill ha mer och mer. Och mer.

Hade jag varit hemma i norrnorr hade jag gått ann precis som vanligt, i alla fall. Ni vet, det finns ju alltid, alltid någonting att göra. Jag är urdålig på att bara sätta mig ner och göra ingenting. Jag älskar att grejsa med massa saker, helst samtidigt. Men man behöver pausa också. Den grejen blir helt klart lättare när man kommer från hemmet. Jag passade idag på att slänga mig i hammocken när Liten sov middag, till exempel. Något jag typ aldrig skulle göra hemma.

Ja, för det första har jag ju ingen hammock hemma i norrnorr.. men ni fattar..

IMG_1896-red

Vansinnigt skönt. Och mysigt. Att dessutom få vakna till med en nyvaken Miniman..

Tillpiffade är jag, och såklart mina älskade pojkar, på väg till svärföräldrarna på middag. Vi har det så himla lyxigt här hemmahemma så oj, oj. Liten har dragit på sig sina röda böckar på fötterna och morsan premärar med en del av shoppingen från igår.

IMG_1920-red

Mjukt och skönt och vårfräscht. Hela stassen kommer från kappahl. Ett ställe jag aldrig handlar på, förutom till Minimannen någon gång ibland. Men plötsligt händer det, liksom. IMG_1922-redDessa jeans kommer jag att bo i.

Ha en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4