IMG_2126-redNu är vi hemma!

Jädrans vad långt det var till norrnorr idag. Och fy vale vad drygt att åka från barmark till snö, om än det inte är tvärmycket snö kvar här, men ändå. Snö är vi kräkless nu, rent ut sagt. Nåväl. Här ska inte deppas! Det är strålande sol, många plusgrader, det töar och till och med pippifåglarna kvittrar.

Resan har gått bra, trots att vi var less rätt snabbt, alla tre. Lite katten i hatten på lill-macen för Minimannen och pladdrande om flytt för päronen, så har ändå resan svischat fram. En mathandling drog vi till med innan vi var hemma också, när vi var som mest less. Smart. Liten var på rymmen mest hela tiden. Jättekul tyckte hela Ica Maxi, förutom päronmamma och päronpappa…

IMG_2130-red

Mannen har kört hela vägen, i vanlig ordning. Så nu när vi kom hem har jag gått ann som en tornado här, inte mer än rätt. Dessutom älskar jag det; att packa upp, sortera tvätt, dra igång en tvättmaskin, lägga var sak på sin plats och bara tvärdra en dammsugare efteråt trots att det var precis nystädat innan vi drog från lyan.

Nu ska vi njuta lördagmiddag och bara ha lugn kväll. Jag är helt mör i kroppen, efter all träning förstås men även efter den där lilla bergbestigningen vi gjorde igår (skaa visa bilder, så makalöst vackert det var!) med Minimannen på ryggen. Det får bli ett dopp i badkaret för oss alla tre, både skönt och välbehövligt.

Och ja, titta! Ett par gammskor. 24 år gamla. Från när jag var liten. Mamma hittade dom hemma i förrådet igår och jag blev så himla glad. Vad mysigt att ha, liksom. Och Liten kommer säkert tycka dom är übersnygga i sommar!

IMG_2129-red

Åh. Nu blev jag sådär tokpepp. Klockan är snart 18, det är jätteljust och solen skiner. Vi är hemma i lyan vi älskar, men är så less på att vi kolavippar, men ändå, ändå älskar för att den är vårt hem. Nu och ett litet, litet tag framöver. Håhå!

Ha en fin lördagkväll allesammans!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4