IMG_2265-red

IMG_2267-red

Idag njuter jag lite extra av morgonen här hemma.

Det är lyxigt att få vara Liten-ledig, alltså. Utanför fönstret faller det snöblandade regnet. Bestämt och på tvären. Här inne i lyan är det en salig röra, mest överallt. Men jag är så peppad på denna röra att det liksom inte gör ett endaste dugg. Vi vaknar med tuppen och myser en extrastund bland alla täcken och kuddar som är varma efter natten.

Nu väntar frukost, dom vanliga morgonbestyren och när Liten ska sova igen sedan, ska här passas på att packas ännu lite mer. Alla musikpapper är sorterade och i sina pärmar, förrådet (som kändes som ett utav dom största projekten) är rensat och idag åker ett stort lass iväg till några som behöver sakerna och kläderna bättre än vi. Så nu börjar det roliga; att faktiskt få packa ner i dom där stora lådorna och tejpa igen och säga vi ses! 

Men det är fascinerande, det må jag säga…

Huur i hela friden kan det rymmas så mycket saker i en liten lya?

-Det är min fråga.

IMG_2268-red

Nu- frukost och dagens första kaffekopp. Ooh, så gott!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4