IMG_2781-red
IMG_2707-red

Vi var i blåsippsbacken igår.

 

IMG_2696-redIMG_2739-red

En sån där stund, där träden vajade av vinden och skogen gav oss lä och jag njöt så att hjärtat kändes alldeles varmt. Det där är ett sånt där drömscenario för mig; att få sitta i den där blåsippsbacken som min pappa alltid åkt till med mig varje vår, för att plocka blåsippor. Att få åka dit, tillsammans med sin egen unge. Vilken dröm.

Och Liten?

Han var jätteintresserad,IMG_2749-red…och nyfiken… IMG_2755-red

…på maskarna i backen. Blommorna var fina dom också, tyckte han.

Det var en sån mysig stund. Och naturen, den är ett under. Annat kan man inte säga.
IMG_2709-redIMG_2714-red

IMG_2716-red

Vi kunde såklart inte låta bli att plocka, bara några stycken, blåsippor med oss hem.

Så lekte vi lite till innan vi gick ut ur skogen, spatserade på grusvägen till där bilen stod parkerad och åkte hem igen. En stund att spara i hjärteasken.
IMG_2761-red
Och idag;

-är det fredag! Solen skiner ute, frukost dukas fram och det här kommer bli en bra dag, det känner jag i hela kroppen. Efter jag smält frukosten lite ska jag få ge mig ut på en springtur, som uppladdning inför dagen; jag och mannen ska ha date-fredag.  Vi ska sticka iväg till stan, äta lunch på något fint ställe, hålla handen, hinna avsluta meningar och ha en stund att bara vara vi, E och M. Så ska jag till frissan också, inte en endaste sketen dag för tidigt! Liten? Han ska mysa hos mormor och morfar, kasta sin nya röda boll och bara ha det kul, så ses vi till kvällen. Det är en höjdarfredag idag, minsann!

Allt gott till er!


Lillafrun

G-VMBJT57ZE4