IMG_3265-redIMG_3263-redIMG_3264-red

 

Vi försöker fylla dagarna med så mycket gott vi bara kan, jag och min lilla pojke.

Göra massa mysiga saker, hela tiden. Som det här;

IMG_3250-red

Att sätta oss i en vitsippsbacke tillsammans, och nästan få dåndimpen av hur vackert där är. Ett grönt och vitt, mjukt och fluffigt täcke av bara en massa vackert. Liten tyckte också det var fint, han satt till och med stilla där i backen och plockade några blommor med sina småhänder.

IMG_3262-red

Jag är så vansinnigt kär i min Miniman. Han är bäst, helt sonika. Förgyller mitt och mannens liv till det yttersta. Ibland slår det mig att tänk, att han är min. Min pojke. 

Solstrålen nummer ett.


IMG_3247-red

Så det kan man göra, när man vill förgylla dagen och samtidigt putta på tiden framåt så fort det bara går eftersom vi ju längtar efter någon älskad ; sätta sig i ett hav av vitt och grönt och bara njuta. Ännu en sån där stund som jag drömt om att få uppleva tillsammans med mitt barn.

Och idag är det onsdag.

Ha en god dag!

Ps. TACK gulle-Ni för att ni peppar mig, både här och på instagram (@lillafrunsdagbok). Små hälsningar härs och tvärs betyder mer än ni kan ana. Ds

IMG_3269-red

(16).

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4