08052015-IMG_3796… eller nä, jag funderar på typ tusen miljoner saker.

Allt mellan himmel och jord.

Ett axplock från just nu;

 är det inte fredag snart? shit, M såg typ grön av längtan ut under FaceTime-samtalet. Vill ha hem honom, nuuu!

Vad extragott vi har sovit i natt. Snöpligt fort försvann natten. Vad är det för väder? Smågrått… Åhå, vad himla härligt det ska bli när Lilla familjen är samlad igen. Är så ohyggligt glad, både för min lilla och stora familj.

Tänk att det snart är min examensdag. Då ska jag njuta, som en galning. Jädrar vilken lång utbildning det varit. Lång och väldigt, väldigt rolig. Vad jobbigt att säga hejdå till alla fina vänner. Tro vad jag ska bjuda på den dagen? Och vad ska jag ha på mig? Tro vart kartongen med alla klänningar är? Och, hur lång tid kan egentligen vissa saker, som man bara nästan väntar ihjäl sig på, ta? Väntan och väntan. 

 Kära nån, vad snälla föräldrar jag har. Förstå, att jag och Liten hängt här och haft det så himla bra, längtandes efter pappan förstås, men annars så himlabra, i nästan tre veckor. Alltså… En tripp till IKEA vore ju roligt. Åh, pelargoner. Nice att det är vår, maj är ju en himmelsk månad! Tro vad vi ska hitta på idag? 

Ännu en ny dag. Känner mig tacksam.

08052015-IMG_3797

Sådärja. Ett litet axplock bara. En stund i mitt huvud. Snurrigt, va? Men, jag gillart!

Imorn kan vi säga ”imorn!”

(2).

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4