18052015-IMG_4349

Ja. Idag har det varit en redig fixardag.

Såna är bra och sköna. Älskar att sätta check på saker. Jag är galen i listor och skriver hellre 22 stycken än ingen. Idag hade jag, och mina två pojkar, faktiskt bara en. Men den var lång.

Det har mailats och ringts och postats brev på sånt där vanligt hederligt vis. Så har vi fixat med massa annat ditt och datt. Och i samband med en utav Minimannens sovstunder så drog vi ut på hurtpromenad också. Känns nymodigt att gå barnvagnspromenad tillsammans med både bäbis och man igen. Tänka sig, så lättlurad hjärnan är. Det är ju väldans mysigt, men att det känns nymodigt, är ju nästan fashinerande.

18052015-IMG_4353

Så har vi såklart varit ute och lekt. Och i gräset blommar Pär i backen för allt vad han bara orkar. Vindarna är svala med gräset är grönt och fullt av blomster. Fint så.

Nu är jag trött i både kropp och knopp och ser fram emot en lugn kväll. Jag och M har så mycket att prata om efter tre veckor ifrån, så vi pratar och pratar och pussas och pratar. Den enda lediga dagen han hade under VM-perioden, då drog han över till Polen och Auschwitz. Att bara få det återberättat för mig, hur besöket där var och om allt som guiden där berättade och visade, får mig att rysa. Hujeda mig så bra vi har det, hörrni!

18052015-IMG_4354

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4