19052015-IMG_4406 19052015-IMG_4408Onsdag, va? 

Japp.

Vi slår upp våra blå efter en god natts sömn. Solen skiner inte där utanför, himlen är inte  blå och den här dagen ser jag fram emot, tror jag i alla fall. Vi ska till stan, jag och min Lilla familj. För lite shopping och fix och en god lunch på stan och bara en mysig utflykt, liksom. Men det är någonting som är lurt. Mannen är oerhört finurlig och har varit oerhört tydlig med att vi prompt måste vara på plats i stan, senast tio i elva. Ahapp? Jag är alldeles pirrig i magen och hysteriskt nyfiken.

Vad har han nu hittat på?

19052015-IMG_4411

Har du sett vilket blomhav jag och Liten fann igår under vår upptäcksfärd? Jag tror att det är ett blommande fält av harsyra. Vad än, så tycker jag det där vita täcket är väldigt vackert. Vi kanske går dit igen, han och jag. Hand i hand, precis som igår. Förutom upptäcksfärd så hann vi bland annat också med ett tabatapass, kaffesörplande i solen, en promenad och att hjälpa Storan med lite grejs. En bra tisdag. Och idag satsar vi på en braig onsdag!

19052015-IMG_4408

Näpp. Nu ska vi äta frukost och piffa till oss inför dagen! Idag är en spännande dag.

Önskar er en fin onsdag!

Lillafrun