22052015-IMG_4655

Vart är näsan? 

Gullekusinerna myser i hammocken, med den där pratande nallen som vill att man ska peta på sin egen näsa, sjunga med den och allt möjligt roligt.

22052015-IMG_4620

Åh, vilken fin bil, säger Liten.

22052015-IMG_4629Moster M visar hur den fungerar. Radiostyrd och allt! Gjord för dom allra minsta. Vilken grej!  Med tungan rätt i lillmunnen trycker S på knapparna tillsammans med moster och så småningom alldeles själv. 

22052015-IMG_4624 22052015-IMG_4625

Ni har säkert redan förstått vi det här laget, att jag är en riktig vara-hemmahemma-älskare och att jag tycker att dom där gångerna när vi ses hela familjeklanen är så förbenat mysiga och festliga. Jag är så glad över min familj, både min lilla, min taikonsstora och M´s fina familj. Nu när vi har en Liten så betyder det ännu mer att träffa familjerna. Och det finaste jag vet, är att se hur Liten bara överöses av kärlek. Hur han älskar och blir älskad tillbaka. Till exempel storstadskusinerna som han inte träffat sedan julas, men som han bara tyr sig till på en gång i alla fall.

22052015-IMG_4663

Igår när stora Storstadsfamiljen kom hem till Lilla byn, så hade dom med sig den största av Minimannen-längtan, mängder av fina ärveskläder och en kasse fylld av massa roliga leksaker. Kära nån så lyxigt! …säger både unge och päron!

Minimannen var helt lyrisk över deras hundar också. Två stycken damer i Torehund-style. Bara det att dom där damerna älskar barn, Tore tycker mest att barn är lite smådryga och vill gärna dra sig undan. Liten jobbar ju på med honom ändå; går efter vart han än går, försöker ihärdigt att lägga sig tillsammans med honom i hundkorgen och sådär. Nu fick han sitt lystmäte, Liten alltså, när hann fann hundar som verkligen ville gosa och lät honom ligga rätt över deras mage om det var så.

22052015-IMG_4648

Här får Lill-Stinta sig en gosestund av Minimannen. Han som står där med ena knät nere i backen och minen betydande NÖJD. 

Så tror jag Liten slog till och blev kär för första gången i livet också. Kusin E var så fin och mysig att vara med att Liten inte visste till sig hur nära han kunde få vara. Sitta bredvid i stora, vita fotöljen, hålla handen och bara må som en prins. Precis så, önskade han.

22052015-IMG_4667

Åh. Sånt där gör mig varm i hjärtat. 

GOD PINGSTAFTONSLÖRDAG! 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4