28052015-IMG_5261Just precis.

Jag fann så himla, himla fina saker på stan igår. Helt enkelt materiell lycka när den är som bäst. Eller, jag kan väl inte påstå att jag blev sådär inifrån-och-ut-lycklig, som jag till exempel blir när Liten skrattar så att han kiknar, eller när något annat för-livet-på-riktigt-aktigt händer. Men glad blev jag i alla, för när det är sommar och varmt, vilket det snart, snart är, då är det så fasligt skönt att dra på sig något svalare. 28052015-IMG_5266Som ett par silkiga shorts som knappt känns mot kroppen. 28052015-IMG_526428052015-IMG_5269Och så med världens sötaste lilla blus till och dom där ballerinorna i marinblått.

28052015-IMG_5268Den där stassen ska jag svajsa omkring i, där jag går på älskade Gotlandsstranden. Efter en heldag av sol och bad, när ljuset blivit mjukt och solen är på väg ner i vattnet. När huden är solvarm och håret strävt av vattnet. Kanske just den där kvällen när mannen och jag är på väg in mot Visby, för vår årliga date. Nä, just då, då blir det nog en klänning i vanlig ordning.

Men jag känner på mig att jag kommer använda denna småblommiga silkesdröm, både på älskade ön och vid massa andra tillfällen.

28052015-IMG_5272

Min nya sommarstass hittade jag på den där butiken på Å. Ni vet.

Och idag är det fredag, tänka sig. Med lite allt möjligt på g men hittills först och främst en mysmorgon tillsammans med min Miniman. Sovrumsfönstret står på glänt, solen skiner och fåglarna kvittrar. Låter ju nästan som hitte-på. Men si- icke! 

Vi önskar Dig en finfredag! 

Cause you´re worth it. 

Lillafrun. Och Liten.

G-VMBJT57ZE4