31052015-IMG_5403

Det är precis en sån vi går in i nu. Idag är det första juni. Fantastiskt, alltså. Så härligt. Och jädrans tänker jag, vad tiden svischar! Sommar. En världsfin sådan tror jag att det kommer att bli. Vi har lyxen att återigen få en sån där långsommar tillsammans, hela Lilla familjen. Så glad att få ha det så. Livs-lyx. Sommarlovet deluxe börjar på fredag. Fast vi smygstartar lite redan nu.

Idag är det måndag och vi ska grejsa på här i lyan. Packa, mysa i vår madrassoffa (se bilden) och sådär. Ja, så ska jag och tjejerna iväg på högskolan och tömma skåp och fack och dricka en sista kårkaffe. Tänk på kåren, där vi suttit och peppat varandra, varit nöjda över saker vi tagit oss igenom, bävat för andra saker. Haft en lugn stund mellan nästa plugg- eller övningspass. Jag har även suttit där och klappat mage. Och vännerna med mig. Kommer ihåg hur vi satt och tittade på Liten som boxades åt alla håll och kanter. Åh.

Det är många saker som ska göras här i lyan på bara några dagar. Men det känns på något vis lugnt ändå, dagarna är sådär nästan ändlöst långa här och vi både kliver upp om morgonen och är vaken till sent in på natten. Ja, förutom idag då när vi visst drog till med en riktig sovmorgon. Det är så fantastiskt med det här ljuset. Ljust, ljust, ljust. Dygnet runt. Vilken energi det ger! Och det doftar så gott ute nu och jag känner mig sådär genomlycklig. Som en gråttant, men genomlycklig.

Examensvecka, fix- och flyttvecka. Nu kör vi!

En junivecka att aldrig glömma.

Lillafrun