02062015-IMG_5524

02062015-IMG_5527 02062015-IMG_5535

 

Bilder från gårdagen. En vild och lycklig Miniman. En pappa som beundrar honom lika mycket som ungen beundrar pappan själv. Och så en mamma, som ja, inte heller ser så okär ut i livet just nu. Med det är lite hektiskt, det syns på prickarna på min hals. När-det-rusar-i-kroppen-prickar som vi säger.

Bilderna. från då vi efter det där backpasset varit ner till lilla staden för att enligt plan äta god lunch ute. Och precis så, ute, blev lunchen då vi till vår glädje upptäckte att det uteserveringarna börjat poppa fram för året även här i Norrnorr. Så vi satt där i solen och åt och mådde gott. Innan vi gjorde några ärenden på stan; som att köpa en tunn kofta att ha ovanför examensklänningen, tvärshoppa ett par jeansshorts. Vår lille kavate Miniman fick staden att le där han knatade fram med det där leendet på läpparna och med bestämdheten i stegen.

Till sist gjorde vi något märkligt; var och sa upp lyan. Vårt hem sedan fem år tillbaka, liksom. Mitt och M´s första gemensamma hem. Hujedamig. Det var faktiskt jobbigare än jag tänkt att det skulle bli. Ska någon annan bo här snart?

Ja, det kommer det alldeles säkert att göra. Bara efter en halvtimme ute på lägenhetssidan så ringde en tjej och ville komma och kika och mail trillade in till mig under kvällen med frågor om lyan och jag väcktes i morse av ännu fler samtal… det är ju världens finaste lya, så. Men vi släpper den faktiskt inte förrän om en drös av veckor. 02062015-IMG_5530

Så ja, nu agerar jag lägenhetsvisare också. Det har jag ju jättemycket tid med denna vecka, menar jag. Det är ju inte alls så att dagarna är proppfulla i alla fall….02062015-IMG_5540Mer fancypancy Miniman, det får man leta efter. Fårskallar fulla benen. Det kan ju inte bli mer rätt!

Nu kör vi onsdag! Här har just gräddats en massa bröd inför examensdagen och flytthärvan i helgen. Nybakt bröd till frukost. Bästa. Dagen är igång med regnet som faller där ute och med dagens to-do-list här inne. Bara tuta och köra!

Ha en fin onsdag!

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4