31052015-IMG_5445

En bild jag blir varm av att titta på. 

Det var i söndags. När vi varit på rabarberjakt och bestämt oss för att det faktiskt var en festligare kväll än bara en rabarberkrämskväll, så vi drog till med en fantastiskt god rabarberpaj med vaniljglass till istället. Så gjorde vi myshörna i vårt vardagsrum som bara är tomt som ett skal. Bredde ut madrasser och filtar och kuddar och tog en tomkartong och la en duk på, perfekt finbord! Så spelade vi musik från lilldatorn och kolavippade av ungarnas gulliga danser. Spontant, opretto och så, så gott. För både mage och hjärta.

Idag har jag och mannen fått huur mycket som helst gjort här i lyan. Så skönt. Jag firade en lyckad dag med en förvånansvärt bra löptur i spåret. Mina ben är lite lätt möra från gårdagen, om jag säger så. Men det var bara skönt att springa av dom lite (okej, inte bara. det gjorde ganska ont mot slutet). Det har regnat hela dagen fram tills nu och det doftade helt makalöst gott ute. Massa syre och häggdoft i luften.

Nu ska vi traska iväg för middag tillsammans med vännerna. Vi ska laga onsdagstacos tillsammans. Men ikväll hänger vi inte på vårt vardagsrumsgolv utan hos fina hjärtevännerna, som inte ska flytta och har det värsta fancypancy. Med soffa, saker på sin plats och hela grejen!

Ha en fin kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4