30062015-IMG_7225Du är så vacker att det nästan gör lite ont. Det är svårt att ta in. Allt är så nytt och friskt och färskt. Om natten är du lika ljus som om dagen och du får oss som haft en vinter av mörker och kyla, att tina upp och blomma igen. Inte bara vi människor, du gör också så att blommorna blommar och hela kohagen blir grön.

Och denna gång, kära Juni, har du sannerligen levererat.

Lilla familjen har flyttat från lyan i Norrnorr och Morsan i familjen har tagit examen. Morsan i familjen har även fått två jobb av två sökta, och behövt tackat nej till ett (jubel på den!). Så har vi blivit Gårdsägare och ikväll, sista, sista juni, har vi delvis förvandlat gräsmattan till en jordig snart-ska-här-bli-en-grusig-och-fin-infarts-hint. Först nu, när vi börjat gräva och greja, börjar saker och ting falla på plats;

Norra Drömgården är vår, och ingen annans.

Tack Juni, för den här gången. Kom snart tillbaka igen <3

Lillafrun

, hon som är lite vemodig i kanten och tycker att det på riktigt är alldeles jättesorgligt att denna månad är förbi. Men jag sparar den i hjärtat, med all säkerhet. Och så njuter jag av sista-juni-kvällen till fullo. Strosar ute på gården och doftar på syrenen som fortfarande blommor. Solen är mjuk och min älsklingsåker vackrare än någonsin. Ikväll vill jag inte gå och lägga mig.

G-VMBJT57ZE4