23072015-IMG_8940

Fredag!

Idag är jag lite, liiite (det vill säga; mycket! Men jag bombar med kaffekoppar så ska det nog reda till sig!) smågrusig i ögonen. Kunde liksom inte gå och lägga mig förrän alldeles för sent i natt. Jag tvättade fasaden på huset…… Stod och vinglade med ett låååångt skaft med en liten envis borste ytterst på. Ni förstår, jag är vansinnigt höjdrädd och skulle för allt i världen inte ställa mig på en stege på någon slags höjd högre än en stol. Det kan ha sett lite, lite roligt ut… där jag stod på min fötter på jorden med det där upp-till-rymden-långa skaftet.. med stegar av alla det slag runt omkring mig. Lilla My. Ett ruffsigt, argt moln med rök ut genom öronen. Precis så.

Så sprutade jag starkt medel, borstade med den där borsten vars skaft verkligen kunde bli huuuuur långt som helst och sen spolade jag av. Jag bestämde mig till slut för att hålla mig till en sida, men huset är ju ganska stort liksom. Och jag vägrade ge mig förrän jag var färdig.. och då var det kolsvart ute. Jättebra. 

Nog om det. Här nedan får ni njuta av allt det vackra som står på det där nymålade skåpet i köket;

23072015-IMG_8944

Har ni sett så söt vas? Den fick jag av mannens Farfar och hans M förra veckan. Otroligt vackert med bara en ros där i.

23072015-IMG_8943

Även denna glasflaska. Så fin.

Så, här har vi fredag alltså. Lite grusigt är det, men vi är ohyggligt peppade på den här helgen. Det är en taikonshelg vi går till mötses! Min Storfamilj samlas och det hör ju inte till jättevanligheterna.

Jag och mannen ska åka iväg norrut och storhandla. Inför helgens Sommarfest vi ska ha här på Gården! Liten? Han tänker stanna hos Mormoster istället för att trängas med alla människor på stan, säger han. Det, det gör han rätt i säger morsan.

23072015-IMG_8941
23072015-IMG_8942

Ha en strålande fredag!

Lillafrun