27072015-IMG_9245

 

Ja;

Vi har Sommarlov så det sjunger om det!

Kanske läggs det lite trall idag. Kanske går jag och Liten en långrunda med vagnen och svänger förbi lekparken på hemvägen. Kanske träffar vi Taikonsfamiljen senare i eftermiddag. Kanske blir det ett träningspass också. Kanske blåser vi såpbubblor ute på stora gräsmattan och fyller himlen med pastelliga såpbollar.

Kanske blir det något av allt det där.

Ja, förmodligen alltihop!

En Sommarlovsdag rymmer så mycket, utan att det för den skullen känns stressigt. Dagarna går ut på att ha lov och göra precis vad vi vill.

Just det;

M e g a l y x i g t .

28072015-IMG_9271

I sovrumsfönstret blommar det för fullt. Detta söta lilla rosa liv, fick jag som ett litet, litet skott av min älskade vän precis innan vi flyttade från Norrnorr. Jag tänker på vännen varje gång jag tittar på blomman. Kika HÄR om ni undrar vem gullevännen är. <3 

Så vi ha Sommarlov. Och njuter så tårna krullar sig på oss.

Ha en bra tisdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4