02082015-IMG_9564

Tänka tillbaka. På helgen, alltså.

Så himla fin den varit;

Med tid med familj. Både min lilla alldeles egna, och den stora. En massa god mat. Målande av aktionsinropat skåp. Småhybris över färgval. Bestämmande av färgval (!) och shoppande av massssa färg. Sena målarnätter. En man som gjort/gör i ordning det vackraste golv jag någonsin sett. Sköna/jobbiga/energigivande träningspass. Sol. Sommar (!!!). Lek och bus med min älskade unge. Födelsedagsfirande av vår älskade J. Spontanbesök.

Och så ännu lite mera målande och vaxande av golv och nu är det söndagnatt och jag och mannen har kvalitetstid här i det snart-färdiga sovrummet…. han kryper på knä och kämpar med golvet (ingen lätt behandlingsmetod han valt. Men jädrans så fint det blir!) och jag sitter här och äter äggmacka och ger glada tillrop, omåttligt nöjd över att vara precis-färdig med min målning för dagen.

Här kommer ett bildregn från dagens födelsedagskalas vid Mäjasjön.02082015-IMG_9580Lilla sjön som är full av vackra näckrosor. Som man icccckke får plocka!

02082015-IMG_9625Gofika,02082015-IMG_9636Den finaste jag vet. Och så jag.02082015-IMG_9642

Samt en Miniman iklädd mammas stora kofta. Alldeles blå om munnen, efter att ha varit iväg med sin älskade Moster och fått träffa blåbär i skogen för första gången. Det var en hit. Så underbart att han var tvungen att ta med sig en bit skog att ha på vägen…

Minimänniskor alltså. Bästa som finns!

Tack då, helgen. <3

Godnatt!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4