14082015-IMG_0696 14082015-IMG_0699

Älskade kollegan (Storan) kom och hämtade mig i morse. Jag var pirrig som inför första skoldagen när jag gick på lillskolan. Jag hade laddat upp med ett svintidigt peppande morgonträningspass, en brakfrukost, en massa Minimannenkramar. Det kändes lite som att leva i en dröm. Jag har fått mitt drömjobb. Det är inte klokt.

Jag är så himla glad. Så himla, himla glad.

14082015-IMG_0703

Lyckligt lottad. Precis så.

Och nu är det fredagkväll och jag har precis ramlat innanför dörren. Huvudet känns som om det vevats runt i en torktumlare i minst 8-9 timmar eller så. Jag handlade med mig chokladglass på vägen hem som vi ska fira med ikväll. Solen skiner och det är varmt, varmt. Bara en liten kant av höstluft. Och jag är hemma hos mina älskade två igen. Åh.

Jobbstart, alltså.

Trevlig helg till er! <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4