16082015-IMG_0861

Så var det måndagmorgon. God morgon här från gården!

Jag sitter här och sörplar morgonkaffe efter att ha varit ute på tidig, springande morgonrunda och nu ätit frukost. Att vara ute tidigt en augustimorgon här i Norr, innebär daggiga åkrar, en morgonpigg sol och denna morgon; bara få, få grader varmt. Det var friskt, om jag säger så. Det bästa är ändå när jag kommer hem och Liten inte ens har vaknat. Jag hinner vara med på den grejen också. Gulligaste som finns; en nyvaken Minimänniska med ostyriga lockar och lilla kudden kvar i ansiktet.

Om en stund är jag redo att dra iväg för jobbdag nummer två.

16082015-IMG_085016082015-IMG_0863

Så obeskrivligt härligt det är att vi inte ska packa ihop oss och dra ett lass mot ett Norrnorr och en lägenhet vi vuxit ur. Det är en sån lättnad.

Igår njöt jag så det stod ut genom öronen på mig… mannen också. Liten också. Vi älskar att bo här! Jag och M bara tittar på varandra och fånflinar när vi vi beskådar den där lilla minimänniskan som står där i vinbärsbusken och plockar bär, stoppar in i munnen och med en stort leende säger gott, gott, gott! . Vilken lyx att få växa upp på en stor gård, liksom!

Liten fick somna i vagnen igårkväll. Vi var ute på långsväng och när vi kom hem städade jag hemmet. Så skönt att kliva upp idag och det är nystädat!

Näpp. Nu är det färdigsörplat!

16082015-IMG_0847

Och ett litet PS! Nu är tävlingen för den Personliga Almanackan avslutad och vinnaren presenteras inom kort! DS.

Nu kör vi måndag!

Lillafrun