25082015-IMG_1327Vardagslivet är igång med full-fart-tempo; i år handlar det om jobb och Liten-ledigt och nu även Förskola, varvat med varandra. Det handlar om att smått fängsla dom som varit ute och strövat på Sommarlov i flera månader och få dessa tvåbenta att passa tider och komma ihåg en massa saker. Denna höst är det extra många nya rutiner, intryck och saker att lära. Hela, hela tiden. Därför är det så oerhört skönt och mysigt att ses till kvällen, alla tre.Förlänga dagen, genom att hitta på någonting hela Lilla Familjen. Ja, dom dagar inte mannen är på sent uppdrag, förstås. Den där grejen, att leka ute i kvällssolen. Ta en långpromenad tillsammans. Eller varför inte ta kånken, bärhinkar för typ 30 liter bär och packa in familjen i bilen och dra iväg mot blåbärsskogen? Förlänga dagen med en mysig och god aktivitet.

Det gjorde vi häromkvällen. En sån där kväll som sätter Guldkant.

25082015-IMG_1324

Vi åkte till vårt bästa blåbärsställe. Så himla, himla taggade.

Men. Det fast knappt några blåbär alls, någon/några hade definitivt hunnit före oss där. Vi fick ändå till några liter innan det också började bli mörkt. Vi får åka någon annanstans en annan dag. 25082015-IMG_1331Men till saken hör, att det inte var liter blåbär som var det viktigaste. Utan det här;

25082015-IMG_1316
En sån där grej jag bara tidigare drömt om; att få gå i skogen med familjen, se sin unge sitta i kvällssolen och plocka blåbär med småhänderna. 

25082015-IMG_1310

Sånt där, alltså. Bland det bästa jag vet! Skogsluft, mjuk kvällssol, blåbär (där det nu fanns) och två pojkar jag älskar så det värker i kroppen.

Så det var en stund i skogen, det. Och idag är det torsdag och jag har visst blivit lite småkär i att vara ute tidigt om morgonen. En löprunda är sprungen och nu väntar en dag med jobb och inskolning och Liten-ledigt, allt i ett pusslande. Älskade pussel.

Ha en bra dag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4