06092015-IMG_2065

Idag har det varit dom där två, och jag.

Torehunden. Och Minimannen, han som just nu sitter på köksgolvet och råläser Drömhem och Trädgård som om det inte fanns någon morgondag. Samtidigt, som han febrilt försöker trycka ihop det där vackra, långa dopljuset han fick när han döptes, men som nu av någon outgrundlig anledning helt plötsligt är i två delar…. 

Vojne kalsojne, alltså.

Dom må vara söta, dom där två. Men jädrar vilken svettig kombo dom är. Jag ropar kom hitåt!! och dom drar iväg precis åt motsatt håll. Den ene står och håller för öronen och den andre skäller för glatta livet. I nästa sekund drar någon i någons svans och en viss fyrbent får spader och försöker skrämmas genom att visa tänderna….. varpå den där svansdragaren fullkomligt kiknar av skratt.

Ja. Så lite så har vi hållit på idag. Idag också.

Men vi har också haft det ohyggligt trevligt. Varit på lekparken, vandrat långpromenad och lekt ute på vår egna gård.

06092015-IMG_2071

Och när Liten sov så passade jag på att sätta en deg, dra ett gäng penseldrag på en möbel, ordna med en massa tvätt och så fick jag mig världens skönaste stund ute på verandan också. Kaffesörplande och sitta-på-rumpan-tid.

06092015-IMG_2080

Nu har vi kväll och köket fullkomligt badar i sol. Vi är komamätta efter färsk-pasta-middag och ska ge oss ut för lek och friskluft. Det här vädret måste tas till vara på! Och just det, ja. Ikväll ska den där kalljästa degen bakas ut… kanske blir det alldeles lagom till att M rullar in på gården. Nattfika, alltså. Bästa. <3

Den här helgen har gjort mig redo för en ny vecka. Det är en skön känsla.

Lillafrun