23092015-IMG_3190

”Undra vilken bok jag ska ta? ”

23092015-IMG_3191
”Den där med musik gillar jag ju”. 23092015-IMG_3192

23092015-IMG_3193

”Så. Bra orkestern. Ni spelade lika bra idag också!”
23092015-IMG_3199

Så var det onsdag och vi har ledig-dag tillsammans, jag och Minimannen.

Igår var jag fancypancyklädd i min nya höst-stass, var på lång och intressant Studiedag som på kvällen avrundades med en ohyggligt god middag. Sån himla lyx det är att jag får jobba där jag alltid drömt om att jobba, med världsbraiga kollegor. Rullade in på gården i mörkret och kilade raka spåret in i sovrummet till den där lilla människan som jag dom sista timmarna längtat efter helt vansinnigt mycket. Det går liksom till en visst gräns, det där. Första timmarna bara lagomlängtar jag… men sen får jag kramp i mammahjärtat och kan inte tänka på annat än att jag vill till min unge.
Då var det mysigt att komma hem och pussa på sovande Minimänniska och med ens känna sig hel igen.

Idag har vi tillsammansdag och tar igen all längtanstid från igår. Tussar runt i mjuka kläder och utan den minsta plan för dagen. Morsan piffar sig med en ostyrig tofs på huvudet, medan vissa faktiskt har onsdag med stil…

23092015-IMG_3202

Hans morsa råkade shoppa lös lite åt honom häromdagen. Ny hundblus till exempel. Så gulligt att jag kolavippar! Och mysbrallor och en drös sturmpor, bland annat med traktorer. Och ett par meterlånga helpyjamasar och så. Det är ju så roligt att shoppa till en sån där liten människa.

Så igår var det fancypancydag och idag har vi soft hemmadag. Det där med konstraster, ja. Najs!

Ha en god onsdag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4