29092015-IMG_3657

Har ni sett vad Litens rosa blomma blommar? En streptocarpus jag fick av älskade vännen i våras. Då var det bara ett blad i en kruka med jord i. Men så mycket kärlek. Och nu, några månader senare ser den ut sådär. Det är häftigt. Och jag tänker på vännen varje gång jag tittar på blomman. <3 

29092015-IMG_3658

Onsdag!

För mig och lilla S:et är ju det här egentligen en ledig-dag. Men inte den här veckan! Och Världens Bästa M (kära nån vad jag älskar den mannen.) har också uppdrag idag. Så, vi som brukar onsdagshänga med varandra, alla tre, ska idag iväg på arbeten åt var våra håll. Jag ska vicka för en annan Musiklärare, M åker och sänder SHL och Liten drar iväg på sitt lilla Arbete.

Jag klev upp i morse och var ute och sprang i den ljuvliga morgonen. Från att ha varit pissregnigt hela förra veckan, så avslutas nu september på ett helt makalöst fint vis med så höstvackra dagar; sol och krispig luft.

Vi hoppas på en bra dag idag. Allt gott till er! <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4