25112015-IMG_6633Hoho!

Johopp, idag ska dra iväg för att hjälpa Tomten lite på traven, tänkte jag. Ser ni min hög som ligger på blå stolen i hallen? Där har jag långa önskelistor, tipsiga små tidningar som jag ska läsa i bilden på väg ner till stora staden och ja, allt jag kan tänkas behöva för att göra ett bra Nissejobb helt enkelt. Min Mamma och Pappa ska iväg på julklappsrace, så jag passar helt sonika på att åka med dom, idag när det passar så bra att M är hemma och kan vara hemma med lillvännen och ha det gott här hemma på Gården. Lite ont i hjärtat att missa en heldag med dom där två, men samtidigt gör jag Lilla familjen en tjänst. Mina pojkar (kanske särskilt den stora) är inte så pepp på stadsvandring…

Så då vet ni vad jag gör idag; Nissejobbar och shoppar pysselgrejer till mina kommande julepyssel! Åh, jag är aspepp!

Lillafrun