Så var det måndagkväll och jag och Sisse är i tröttdimma efter en dag med full fart. Nu har vi landat i Bolibompasoffan och pustar ut efter middagslagning, disk och sånt. Mannen är iväg på långtripp (föreläsningsuppdrag) idag men kommer i alla fall hem i natt. Medan Liten ser Bompaa! tänkte jag svara er på frågan vad i hela friden jag önskar mig i julklapp.

Jag känner såhär, i år mer än någonsin;

Jag har allt jag kan önska. Hela förra året hade vi fokus på att spara, spara, spaaaaara för att kunna ro i hamn gårdsköpet och nu har vi ju vår Drömgård. Och jag har min stora fina familj, och min lilla alldeles egna. Vänner. Jag vågar knappt skriva det, men jag tror att vi är friska och det tackar jag för varje dag. Jag är mätt i magen (fasligt hungrig också, men det råds ju bot på hela tiden liksom!). Har en skön säng att sova i om natten. En efterlängtad Högskoleexamen och ett finfint jobb att gå till. Men….. jag älskar ju klappar och paket och sånt också.. fast i år haar det tusan varit på-riktigt-svårt att komma på några önskningar.

Men nu har jag några;

preview

1.Musikfröken som jag är så önskar jag mig notsamlingen med dom där 15 små pianostyckena av Schumann jag bara älskar att sitta och mys-spela, men som jag bara har någon knövlig pappersnot av. Den där riktiga samlingen vore en höjdare.

2.Jag och mannen helgillar verkligen våra Fjällrävenbrallor som vi har. Förra julen gav jag honom en fleece att ha till och nu är jag baskemig sugen på en likadan till mig själv. Ego och bra.

3.En god duschkräm är aldrig fel. Den där från Rituals har jag fått från syrran någon gång och den var en hit!

4. Sen jätteönskar jag mig en sån där jättefin lyktstolpe. Det är på vissa ställen ute på gården helt vaaaansinnigt mörkt och sånt får ju gärna botas, tänker jag. Tyvärr kostar den lyktstolpe jag helst vill ha mer än en ponny och det orkas ju inte riktigt med så den här lyktstolpeönskningen kan ju strykas på en gång..

5. Och till sist; en kort täckjacka. Perfekta leka-ute-med-Liten-i-snön-jackan!

Japp. Det var det! Hon önskade visst sig en hel del när det väl kom till kritan, den där nöjda typen! Jag vet att ni även är nyfiken på Litens önskningar, så vi tar väl dom också. Men inte nu! Jag missar för mycket av Bomba då…….

Vi hörs snart igen!

Lillafrun